Klitoris Stimulator - Pulsator med Pleasure Air

299,00

.

ROMP Switch klitoris stimulator benytter sig af den fantastiske Pleasure Air™ teknologi, der er en berøringsfri pulsator der sender trykbølger gennem luften.

  •  

Denne smarte klitoris stimulator benytter sig af den kendte teknologi du f.eks. kender fra Womanizer, men prisen er dog langt fra den samme. For kun en brøkdel af prisen, får du de fantastiske berøringsfri trykbølger. De giver utrolig intensive orgasmer, specielt fordi du ikke kommer til at overstimulere. 

ROMP Switch lægges hen over klitoris og dens lækre trykbølger sendes nu gennem luften. De skaber samme effekt i klitoris som en kraftig vibrator gør. Det er det perfekte stykke sexlegetøj til dig der vil prøve denne type stimulering. Den er nem at betjene og har en god ergonomisk form, der ligger perfekt i hånden. Med knapperne på kroppen af den kan du justere den i sine 6 forskellige intensiteter. 

Selve spidsen der lægger sig rundt om klitoris er lavet af lækker blød silikone. Det hjælper at give den en lille smule vandbaseret glidecreme, så føles den endnu bedre på huden. 

  • Brugger 2 stk AAA batterier der medfølger.
  • Materiale består af silikone, TPE og ABS (ftalatfri).
  • Længde er cirka 13,2 cm.
  • Er stænktæt.
Andre købte også
Forslag til dig