Lovetoy logo

Fordele og rabatter hos Lovetoy

  • Gratis gave ved køb over 200 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 400 kr.
  • 10% rabat ved køb over 800 kr.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage.
  • Varer sendes i diskret emballage.


Miljøvenligpakning Webshop mærket Lovetoy

Anal dildo til frække lege

For mange er analsex lidt fy fy, fordi der er tale om en åbning, der ikke nødvendigvis anses som værende lækker for alle mennesker. Men sagen er den, at analsex kan give en utroligt stor nydelse hos både mænd og kvinder. Derfor kan en anal dildo være en god investering at lave, hvis man har lyst til at bevæge sig ud i at eksperimentere mere med analsex. En dildo er nemlig en god måde at starte på, hvis du skal i gang med analsex, og vi har et stort udvalg der vil skabe stor nydelse både for nybegyndere og øvede.

Dog har vi også meget andet analt sexlegetøj - naturligvis også til faste lave priser.

En anal dildo kan fås i flere forskellige størrelser og designs, sådan at du kan få en anal dildo, der passer til der, hvor du eller din partner er. Vi har skrevet en del mere om anal dildoer her, hvor du får vejledning og gode råd til brugen af dildoen til analsex.

Populær

Vælg den rigtige størrelse anal dildo & flere tips

Det er utroligt vigtigt at gå lidt forsigtigt til værks, når først man går i gang med at lege analt. For at sikre sig, at det bliver en god oplevelse for begge parter, kan det være en god idé at starte med en mindre anal dildo, såsom denne Close2you Rhapsody, som lader dig selv bestemme, hvor meget du ønsker at tage ind for at opnå den perfekte mængde af spænding. Er du og din partner længere henne i jeres eksperimenter, kan I også vælge at forsøge jer med en større anal dildo, der kan give endnu mere spænding. Har du ikke prøvet analsex før kan en mindre anal dildo være en god start på denne form for sex.

Naturlig fornemmelse eller masser af farve

Der findes et stort udvalg af forskellige modeller inden for anal dildoer, hvorfor du også kan få lige netop den type, der passer bedst til dig. En anal dildo som Anal Vibe Nature Skin er så tæt på en almindelig penis, som man kan komme. Her er dildoen udformet i Nature Skin, som føles som den ægte vare, samtidig med at anal dildoen designs er meget tro en naturlig penis.

Er man mere til de farvestrålende af slagsen, kan en anal dildo som Jelly Anal anbefales. Her får du en dildo med masser af farve, hvor dildoens facon er tilpasset til at blive brugt til analsex. Det smalle penishoved gør det nemmere at indsætte dildoen, samtidig med at materialet er meget bøjeligt for at give dig en behagelig oplevelse, når du bruger den.

Brug din anal dildo med omtanke

Det er vigtigt at have helt styr på, hvordan man skal anvende sin anal dildo, inden man går i gang med at bruge den på sig selv eller en partner. Sørg altid for at bruge en masse glidecreme, sådan at dildoen vil kunne glide nemmere op. Derudover gælder det om at blive rigtig godt tændt, inden man går i gang med de frække lege.

Vil du gerne i gang med anal sex? Køb en af de mindre dildoer til en start, og eksperimenter med det. Både mænd og kvinder har erogene zoner i endetarmen, der ved stimulering kan medvirke til en meget kraftigere orgasme / udløsning.