Lovetoy logo

Fordele og rabatter hos Lovetoy

  • Gratis gave ved køb over 200 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 400 kr.
  • 10% rabat ved køb over 800 kr.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage.
  • Varer sendes i diskret emballage.


Miljøvenligpakning Webshop mærket Lovetoy

Et penishylster med masser af fordele

I forhold til sexlegetøj, der kan bruges på manden i forholdet, er der nogle få ting, som næsten altid er sikre vindere. En af disse ting er et penishylster. Et penishylster har mange af de samme egenskaber som en penisring, men forskellen ligger i, at med et penishylster kan du stimulere din kvinde endnu mere end ellers.

Du kan være sikker på, at hun vil tigge dig om mere, når du bærer et penishylster på dit erigerede lem. Sensationen af den nubrede overflade, som bevæger sig frem og tilbage inden i hende, vil sende hende i ekstase hver eneste gang. Læs meget mere om penishylstre her.

Mere om penisnylstre: Opnå større penis

Et penishylster kan bruges både til at give dig mere nydelse, men også til at give din dame en højere grad af nydelse. Hvis du fra naturens side ikke er udrustet med den største penis nord for alperne, kan du med fordel anvende et penishylster, da penishylsteret kan hjælpe dig med både en smule ekstra tykkelse, men også længde i visse tilfælde. Idet et sleeve sidder tæt ind til penis, vil det også kunne sørge for, at du kan holde din erektion længere, hvis du oplever korte erektioner.

Hvordan bruges et penishylster?

De fleste penishylstre er lavet af et utroligt strækbart materiale, som gør det nemt at få det stramme hylster hen over penissen. For det bedste resultat anbefales det, at man påfører penishylsteret, når penis er fuldt erigeret. Det er for det meste ikke nødvendigt at bruge glidecreme på indersiden af et penishylster, da dette også kan gøre, at hylsteret glider af. Det er dog vigtigt at påføre rigeligt glidecreme på ydersiden af penishylsteret, da gummiet ikke skal skabe gnidninger oppe i kvinden, men kun give hende nydelse.

Giv hende nydelse med et penishylster

Der findes mange forskellige typer af penishylstre, men ens for dem alle er, at de kan være med til at tilføje endnu mere nydelse til et i forvejen godt sexliv. Et penishylster som X-tra Lust, kan med sin nubrede overflade gå ind og pirre indersiden af kvinden, hver gang du støder op i hende. Takkerne er med til at gøre det muligt for dig at ramme punkter i hende, som du aldrig har ramt før. Men penishylstret giver jo heldigvis jer begge en stor mængde af nydelse, da du både vil mærke nydelse fra hylsteret, men i høj grad også vil opleve nydelse af at se din dame nyde det, du gør ved hende.