Lovetoy logo

Fordele og rabatter hos Lovetoy

  • Gratis gave ved køb over 200 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 400 kr.
  • 10% rabat ved køb over 800 kr.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage.
  • Varer sendes i diskret emballage.


Miljøvenligpakning Webshop mærket Lovetoy

Opnå vild nydelse med en penisring

Selvom sexlivet i sig selv måske er meget godt, hvorfor så ikke gøre, hvad man kan for at gøre det endnu bedre? Når du som mand bruger en penisring, stimulerer du kvinden yderligere og opnår selv en hårdere erektion.

Hos Lovetoy.dk finder du et stort udvalg af penisringe, som kan være med til at give dig en endnu større nydelse, når du har fornøjelsen af at skulle folde dig ud på lagnerne. En penisring kan give både dig og damen endnu mere nydelse, hvilket kun kan være en god ting. Forkæl hende derhjemme ved at tage en penisring med under dynen, så hun rigtig kan mærke, hvor meget du har lyst til hende. Læs mere om penisringe her.

 

Viden og tips om penisringe

Herunder finder du en række tips og gode råd omkring penisringe, som du bør læse før du shopper videre. God lyst!

De er gode for nybegyndere

Hvis man ikke er så kendt i sexlegetøj, er en penisring et rigtig god sted at starte. For mange mænd kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte, når det kommer til sexlegetøj. Med en penisring er det hele meget simpelt. Her gælder det blot om at påføre sig penisringen, når ens penis er erigeret. For at gøre påførslen så nem som muligt anbefaler vi, at der anvendes en glidecreme, som kan være med til at få det hele til at glide lidt nemmere. Hvis man vil være helt sikker på, at penisringen glider nemt på, skal man vælge at påføre den, inden man oplever en fuld erektion.

Forskellige typer af penisringe

Lige så vel som der findes forskellige penisser, findes der selvfølgelig også forskellige typer af penisringe. Du kan få en penisring i mange forskellige farver, designs, med og uden vibrationer og meget andet. Derfor kan du finde en penisring for enhver smag. Typisk kan man dele penisringende op i forskellige kategorier. De mest anvendte er penisringe med vibrator og penisringe uden vibrator. Ens for de fleste er at de er lavet i et tyndt materiale, der ofte er one-size og derfor passer til enhver mands penis.

Med eller uden vibrator

En penisring uden vibrator er det oplagte valg for dig, som er nybegynder. En penisrings funktion er nemlig, at den skal kunne forlænge din erektion samt gøre din penis endnu mere hård. Hvis det er første gang, du skal kaste dig ud i sexlegetøj, er varianten uden vibrator at foretrække, da dette vil være den eneste funktion, penisringen har.

Vælger du derimod en penisring med vibrator, såsom denne Vibro Ring, vil du kunne opnå en endnu større nydelse hos både dig selv og din dame. Det er klart penisringene med vibrator, der er mest populære, da de kan tilføje endnu en dimension til sexlivet takket være de pulserende vibrationer. Vibrationerne vil stimulere dig i penis samtidig med, at vibrationerne vil ramme kvindens klitoris, når du støder helt i bund.

De mere avancerede penisringe

Hvis ikke det er nok med vibrationer, er det også muligt at få fat i nogle mere avancerede penisringe. Her kan en model som Cock N Balls Vibro-Harness fremhæves. Dette er nemlig ikke blot en penisring, som stimulerer din penis, men også en penisring, som sættes omkring testiklerne. Derved får du endnu større mulighed for at opnå en stenhård erektion, som kan give dig en endnu bedre mulighed for at styre din udløsning.