Lovetoy logo

Fordele og rabatter hos Lovetoy

  • Gratis gave ved køb over 200 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 400 kr.
  • 10% rabat ved køb over 800 kr.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage.
  • Varer sendes i diskret emballage.


Miljøvenligpakning Webshop mærket Lovetoy

Er du på udkig efter noget nyt sexlegetøj kan du finde det her. Leder du efter DILDOER, så se vores store udvalg af dem her - følg linket.

Her kan du finde sexlegetøj som du kan bruge alene eller sammen med din partner.

Brug af sexlegetøj i et parforhold kan give et ekstra krydderi til jeres sexliv, og det er noget man bør eksperimentere med.
Er jeres sexliv gået hen og blevet lidt kedeligt og ensformigt kan der blive lukket op for nye seksuelle oplevelser, hvis i tager et stykke sexlegetøj med ind i sengen. Gå på opdagelse i nogle af kategorierne herunder, og find det nye krydderi til dit sexliv - alene eller sammen med din partner.

Populær

En dildo eller vibrator kan bruges både under forspillet og under jeres seksuelle lege, hvis hun er til double penetration eller vibratoren kan bruges til stimulation af hendes klitoris samtidig med indtrægning af manden i mange forskellige sexstillinger.
Hvilken sexstilling der så bliver jeres fortrukne er der jo kun en måde at finde af på.

En penis ring med vibrator kan også sætte ekstra gang i underlivet på hende, da hun vil blive stimuleret på klitoris, hver gang han støder i bund.

Sexlegetøj er oplagt for den enlige at bruge da det godt kan blive lidt ensformigt, når ens seksuelle udfoldelser altid sker med højre hånd.

Til ham findes der både suttemaskiner som giver et blowjob og vaginaer som stimulerer en rigtig kvindes underliv.

Til hende er der dildoer og vibratorer, hvor nogle af dem minder en del om en rigtig penis samt klitoris vibratorer og g-punkt vibratorer som nok skal få hende til at få det antal orgasmer som hun ønsker.

Ved alt brug af sexlegetøj vil du altid få en større og mere naturtro oplevelse ved at bruge en smule glidecreme.