Lovetoy logo

Fordele og rabatter hos Lovetoy

 • Gratis gave ved køb over 200 kr.
 • Gratis fragt ved køb over 400 kr.
 • 10% rabat ved køb over 800 kr.
 • Hurtig levering: 1-2 hverdage.
 • Varer sendes i diskret emballage.


Miljøvenligpakning Webshop mærket Lovetoy

Billige dildoer til ethvert behov

En dildo er nok det absolut mest kendte stykke sexlegetøj på markedet og det mest valgte til soveværelset når der købes sexlegetøj - og med god grund! En dildo kan nemlig ikke kun bruges, når man skal hygge sig helt alene, men den er også et oplagt stykke sexlegetøj at introducere sammen med en partner.

Vi har skrevet en række gode (og frække) tips til dildoer her, som du bør læse.

Der findes forskellige dildoer alt efter, hvad man ønsker at bruge den til, og hvordan man gerne vil have, at ens dildo skal se ud. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Derfor finder du hos Lovetoy.dk et bredt udvalg af billige dildoer i høj kvalitet, der kan tilfredsstille dig til det ypperste hver gang.

Lige herunder kan du se vores kæmpe udvalg af spændende dildoer med vibrator, dongs, anal dildoer, silikone dildoer (hud- og allergivenlig) og mange andre typer. Du kan også læse mere om dildoer og få gode råd her.

Populær
Populær
Populær
Populær

Læs mere om dildoer og få gode tips

Udvalget er stort, når du skal vælge den helt rigtige dildo. Der er både mulighed for at vælge den naturtro dildo, som minder utroligt meget om en ægte penis. Her får du en dildo, der har fremtrædende vener, som kan gå ind og stimulere yderligere, når den tages i brug. Er du mere til det farverige look, kan en dildo som Big Jelly Blue være det perfekte valg.
For nogen er det vigtigt, at dildoen både ser ud og føles som en naturlig penis, hvorimod det for andre er vigtigt, at dildoen har så “unaturligt” et udseende som muligt. Her har vi vores store XL dildoer.

For singler og for par

En dildo er ikke bare for singlepigen, som gerne vil kunne tilfredsstille sig selv, men også for parret, som ønsker at skabe endnu mere spænding i parforholdet. Med en dildo har man mulighed for at give en anden form for stimulering, end hvad der er muligt ved almindeligt samleje. Derfor kan tilføjelsen af en dildo være med til at gøre sexen i parforholdet endnu mere spændende.
For nogen kan det virke grænseoverskridende at overlade alt kontrol over ens nydelse til en anden person, uden man selv kan gøre noget. Ved at introducere en dildo til akten giver man ens partner muligheden for at styre ens nydelse, alt efter om de ønsker at give den fuld gas, eller om det hele skal gå langsomt og lækkert.

4 tips til brug af dildoer + bonustip

Husk glidecreme til dildoer

 1. Begynd med hånden
  Det er altid en gode idé at starte stille ud ved at bruge hånden først. Efter et stykke tid når du er i den rette stemning, kan du gå i gang med at bruge dildoen og nyde den ekstra lyst.

 2. Stemningen er (næsten) altafgørende
  Hvis ikke du føler dig tryg, godt tilpas og er i det rigtige rammer, opnår du ikke den fylde nydelse. Derfor bør du sikre dig at du er i den rette stemning og i trygge rammer før du finder dildoen frem.

 3. Vælg den type dildo der passer dig
  Som du kan se her på siden, er udvalget stort. Et godt tip er at vælge en silikone dildo hvis du har problemer med allergi. Derudover er det bare et spørgsmål om kigge dig rundt, og finde ud hvilken type dildo du har brug for. Vi har alt fra de bløde & lækre jelly og silikone dildoer til strapon dildoer og dobbeltdildoer.

 4. Eksperimenter også med vibrator under samleje
  En vibrator dildo kan fuldt ud lige så godt bruges sammen med den sexpartner, som når du bare er dig selv. Eksperimenter med anvendelsen og tag sexlivet til nye højder.

 5. Bonus: Bestil trygt billige dildoer hos Lovetoy
  Når du handler hos os, behandler vi din ordre fortroligt, sender den i diskret emballage så ingen kan se at det er sexlegetøj der sendes. Derudover leverer vi på 1-2 arbejdsdage fra bare 40kr, og giver dig gratis fragt ved køb for 400 kr.

En dildo er det perfekte stykke sexlegetøj

Er man i et lesbisk eller bisexuelt forhold kan en dildo være et nødvendigt remedie for at opnå den optimale nydelse. Her kan en dobbelt dildo være det oplagte valg, da det med denne type af dildo vil være muligt for begge parter at opnå en høj nydelse på samme tid. På den måde er dildoen med til at skabe en samhørighed samtidig med, at man har mulighed for selv at få noget godt ud af legetøjet, der bliver brugt.
Er man ikke til idéen om en dobbelt dildo, kan en strap-on dildo være et mere oplagt valg, da det blot er den ene, der skal give og den anden, der skal modtage.

Find den rigtige dong

Dong - naturlig dildoIkke alle dildoer kommer med en indbygget vibrator. Det er den såkaldte Dong model, som minder meget om en almindelig penis. En Dong dildo er oplagt at tage med sig ind under bruseren, hvis man har lyst til at mærke nydelsen helt ud i tåspidserne, imens det varme vand plasker ned over en. Mange af dongmodellerne fås med en sugekop under bunden, hvilket gør, at den kan sættes fast til enten en væg eller et gulv, sådan at man selv kan glide ned over den og helt selv styre tempoet.

Udbuddet af forskellige kvalitets dildoer til lave priser er stort hos Lovetoy.dk, hvorfor du med sikkerhed også kan finde den type af dildo, der passer bedst til dine lyster og behov. Vi garanterer dig, at du kan finde en dildo, som kan tilfredsstille dig fuldt ud - hvad end den skal bruges alene eller i selskab med en partner.

Tryk her for at gå op og se alle vores billige dildoer