Erotisk Julekalender 2019 med Sexlegetøj & Lingeri

1.125,00

Udsolgt

Den erotiske adventskalender er noget virkelig specielt: i stedet for døre har den 24 fristende kasser i forskellige størrelser med spændende indhold! De indeholder sexlegetøj i høj kvalitet, men også lingeri, smøremidler og kondomer samt genstande til sexede spil og fængslende bondage-sessioner - disse produkter garanterer en sød og krydret julesæson.

Det specielle højdepunkt i adventskalenderen er en praktisk størrelse Womanizer 2 GO. Det har et diskret læbestift-design og kommer i en tilfældig farve. Det giver kontaktløs stimulering af klitoris med sin patenterede Pleasure Air ™ -teknologi, tilbyder 6 forskellige intensiteter og - for at top det hele - det er vandtæt. Så oven på Womanizer har kalenderen også 23 ekstra overraskelser - et uovertruffen tilbud til alle erotikfans!

Der er også en pjece af høj kvalitet inde i adventskalenderen med interessante tip (omkring sex) og information om produkterne. Når kasserne er taget ud, afslører de et erotisk billede for at afslutte sjov før jul! Glade X-mas!

Kalenderen og kasserne er lavet af robust karton. Kalenderen ligner en bog og kan åbnes og stå op. Pjece på tysk og engelsk. Størrelse: 29,8 cm x 41,3 cm x 17,1 cm.

Andre købte også
Forslag til dig